Första spadtaget =)

Så var vi äntligen igång med grävandet! Uj uj vad fort det går. Vi har anlitat Norling maskin och det är Håkan som kör. En jätte duktig kille som verkligen har kört grävare förrut! Idag har vi nästan hunnit med att "skala" av hela tomten + en bit av den tilltänkta vägen. Det pappa och jag har gjort under dagen är att tagit hand om rötterna osv.



Det vi gör nu är att vi gräver bort allt i det övre jordlagret och använder det till att fylla upp längst ner på tomten. Det har ingen betydelse att det är en massa rötter och sly som läggs därnere eftersom huset kommer vara en bit upp på tomten. Där huset skall stå är det mer viktigt att det blir rent.



Vi har tyvärr stött på berg längst upp på tomten i höjd där garaget skall så. Så vi får se ifall det går att bryta loss med grävaren eller ifall vi måste spränga. Har vi tur är det sprickberg och kanske kan bryta bort en hel del. Det visar sig till slut =)



Förhoppningsvis så slutar det regna ikväll så att vi kan fortsätta imorgon. Regnar det mycket kan det bli lite smetigt.. typ...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0