Nu är grävaren på plats !

Nu börjar det äntligen hända något mer än bara vedkapning och eldning. Vi har idag fått tag på en kille som ska hjälpa oss att anlägga vägen och en grovmarkberedning av tomten. Våra planer är att vi gör detta i år och låter sedan tomten "vila" och sätta till sig till nästa år. På måndag kör vi igång. Håll ut det kommer bilder till veckan hur det går med vägbygget. SPÄNNANDE ! !

Inte bara arbete :D

När man arbetar så hårt som vi gör måste man hinna med att äta och leka !

 

Kolla vilken utsikt vi får !

Uj uj ! kan det ha att göra med att vi tagit ner rätt träd, att löven har fallit av pga hösten eller en kombination av dom båda =) men vilken utsikt vi kommer få när allt är klart ! Vi tror att våra grannar inte klagar på det heller ;D Vi är inte riktigt färdig än med all avverkning men det tar vi när husgrunden är på plats.



Här står två hårt arbetande och njuter av utsikten =) (observera att Therese kollar på mig, haha)



Titta vilket fint hus vi har till granne. Oj så mycket sol det skiner på dom :D



Skönt att vi har nära till kyrkan så Therese inte missar söndags gudstjänsterna, hehe! Nä skämt å sido, det blir nog mysigt till julottan iaf.

Efter många dagar av eldning och avverkning!

Puh ! Efter nästan en månad av eldning och avverkning börjar vi nu se slutet i tunneln. :D Inte för att vi har haft tråkigt men det e skönt att kunna byta blad i historien "En liten skogstomt".



Som ni förhoppningsvis ser så har vi tagit ner det som behövs för att vi ska kunna anlägga vägen.



Det har gått många lass med ved. Tur att min bror är storeldare och att hans flickvän Therese vet att man inte ska ha stearinljus i närheten av eldstaden ; p



Jag kan lova att det har rykt en massa av allt granris som vi eldat upp. Tur att vi har känningar inom brandkåren =)

RSS 2.0